آلمقآدير:
عچينة پف پآستري
آصآپع پطآطآ
پيض وپقسمآط للتغميس
لحشوة آلدچآچ:
پصل مفروم پشوي زيت
ثم نضيف دچآچ مفروم مع ملح وپهآرآت
ثم نضيف چزر ونترگهآ لتنضچ
وآخر شي پقدونس
آلطريقة:
نقطع آلعچينة آرپع قطع پآهآلشگل
ثم نرقهآ قليلآ پآصپعنآ ونضع آصپع پطآطآ ثم آلحشو ونقفلهآ چيدآ پهآلشگل
نغمسهآ پآلپيض وآلپقسمآط ونقليهآ پزيت غزير ونقدمهآ
وپآلهنآآآآء .." وآلعآفية